Residentie Den Bleek (Verkocht)

Residentie Den Bleek
Maak kennis met dit schitterende nieuwbouwproject!

In het gezellige Bornem, deel van Klein-Brabant, ontwikkelen wij dit prachtige nieuwbouwproject.  Bornem staat niet enkel gekend als geboortedorp van de 'Dodentocht' en zijn mooie wandelpaden, maar is vooral een veelzijdige en culturele gemeente, een echte broeihaard van sociale activiteiten en bezienswaardigheden.

In 2017 werd Bornem uitgeroepen door 'Het Nieuwsblad' als beste gemeente van Antwerpen en terecht.

Het project zelf omarmt 29 appartementen met ondergrondse parkeerfaciliteiten en bergingen.  Bij ontwikkeling werd er zeer veel aandacht besteed aan ruimte en licht, de persoonlijk levenssfeer en woonbeleving van elk appartement werd geoptimaliseerd.
Wonen in dit project betekent vooral mooi wonen!
Niet onbelangrijk is uiteraard het energiezuinige en duurzame karakter. Zoals steeds staat Brabo garant voor een maximum E-peil van 30.

Wij bieden U 29 unieke appartementen, elk met hun eigen signatuur. Elke woonentiteit beschikt over een tuin en/of terras. Daarnaast beschikt het project over een ondergrondse parkeergarage waar ruimte is voor 30 autostaanplaatsen, kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging. Uiteraard is er een lift voorzien. U wordt persoonlijk ondersteund door de projectverantwoordelijke en samen bouwen jullie een nieuwe thuis.

Koop een appartement niet voor even, maar voor het leven!

Brabo Immo. Van mens tot mens

Vastgoed kopen om zelf in te wonen of om in te investeren, dat doe je niet elke dag.
Wij behandelen je correct en met respect en begeleiden je transparant doorheen een zorgeloos traject.

Duidelijk. Persoonlijk. Menselijk.

We zijn er voor je

Vlaamsekaai 90, 2000 Antwerpen
+32 (0)3/247.89.06
info@braboimmo.be

  

Altijd mee?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.