Woonerf Domein Karaat

Willibrordusstraat 1
2560 NIJLEN

90% Verkocht

Zie hier Domein Karaat !

WONINGEN INCLUSIEF CARPORT, AUTOSTAANPLAATS & RUIME TUINBERGING!
Kijk zeker naar onze virtuele rondleiding !

In het landelijke Nijlen ontwikkelen wij dit prachtige nieuwbouwproject. Het project omvat een woonerf met 10 woningen en twee residenties met samen 19 appartementen.

Wij bieden U 29 unieke entiteiten aan met elk een eigen terras en/of tuin. Daarnaast beschikt het project over een ondergrondse parkeergarage. Voor de residenties is hier plaats voor 28 autostaanplaatsen en elk appartement heeft zijn privatieve kelderberging. Elke woning heeft zijn eigen carport, staanplaats en tuinberging.

In project Karaat staat ‘woonkwaliteit' centraal. Naast de goed doordachte bouwplannen krijgt ook de buitenaanleg de nodige aandacht. In dit prachtige project woont u in een veilige en groene omgeving en met 500 meter van het centrum ook dichtbij de nodige winkels en het locale dorpsleven.

Het project ontleent zijn naam aan de geschiedenis van Nijlen, de inmiddels moderne Kempense gemeente. In de 18de eeuw groeide deze met haar eigen diamantschool uit tot het grootste diamantcentrum buiten de stad Antwerpen. Dit inspireerde ons om zowel onze domeinnaam als de residentienamen te verbinden met de diamantsector. Domein Karaat verwijst naar de eenheid die gebuikt wordt bij edelstenen, Smaragd en Asscher zijn speciale slijpvormen.

U wordt persoonlijk ondersteund door de projectverantwoordelijke en zo bouwen wij samen aan een nieuwe thuis.

 

!! Voor alle appartementen is verkoop onder 6% BTW mogelijk indien U aan de gestelde voorwaarden voldoet.  Enkele woningen voldoen à verkoop onder 6%BTW, informeer welke.

 

Koop een woning niet voor even, maar voor het leven!
Willibrordusstraat 1
2560 NIJLEN

Geen documenten

Brabo Immo. Van mens tot mens

Vastgoed kopen om zelf in te wonen of om in te investeren, dat doe je niet elke dag.
Wij behandelen je correct en met respect en begeleiden je transparant doorheen een zorgeloos traject.

Duidelijk. Persoonlijk. Menselijk.

We zijn er voor je

Vlaamsekaai 90, 2000 Antwerpen
+32 (0)3/247.89.06
info@braboimmo.be

  

Altijd mee?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.