Maria Theresialei 82-84

Maria-Theresialei 82-84
2180 EKEREN

BEZOEK ONZE MODELWONING, DE RECHTSE WONING IS VOLLEDIG AFGEWERKT, DE LINKSE WONING KAN NOG NAAR EIGEN KEUZE VOLGENS VERKOOPLASTENBOEK AFGEWERKT WORDEN.

E20 - ENERGIEZUINIGE WONINGEN MET ZONNEPANELEN - GEEFT 5 JAAR VRIJSTELLING ONROERENDE VOORHEFFING

MAAK EEN AFSPRAAK TOT BEZICHTIGING, DE MOEITE WAARD.

 

Sint Mariaburg of kortom Mariaburg is één van de meest culturele wijken van Ekeren. Deze wijk wordt vooral gekenmerkt door het erfgoed, haar historische en groene karakter. De mooie bouwstijlen en het architecturaal samenhangend beeld in de straten is een streling voor het oog. De sfeer in Mariaburg wordt bewaard, versterkt en vooral gerespecteerd. Een waar genot om hier een deel van uit te maken.

Brabo bouwt hier iets uniek, iets frivools en vooral iets kwalitatief. Twee zeer uitzonderlijke woningen, dit door de creatie op zich. De gevels van de woningen blenden met hun omgeving en stralen de nodige kleur en sfeer uit. Het signatuur van de straat wordt zo behouden en zelf versterkt. De binnenzijde wordt hedendaags en strak afgewerkt met hier en daar een vleugje authenticiteit.
Op het gelijkvloers begeeft zich de leefruimte, deze is ruim en gemakkelijk in te delen. Een open en centrale keuken is het hart van de woning. Achteraan is er nog een mogelijkheid om een bureau te creëren. De technische berging, gastentoilet,  aangelegd terras en heerlijke tuin maken het plaatje af.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waaronder ook de masterbedroom. Verder nog een perfect uitgebalanceerde badkamer met bad en inloopdouche en een afzonderlijk toilet.

De tweede verdieping omvat nog twee mooie slaapkamers, een berging en een douchekamer.

De woning links nr 84 wordt afgewerkt naar de smaak van de koper.
U koopt een woning die voldoet aan alle eisen waaraan een nieuwbouwwoning dient te voldoen, maar boet niet in op de persoonlijkheid en cachet van het straatbeeld.

Hebben we de nodige interesse kunnen opwekken, laat dan gerust uw gegevens achter!
info@braboimmo.be
www.braboimmo.be
03 247 89 06

 
Maria-Theresialei 82-84
2180 EKEREN

Geen documenten

Brabo Immo. Van mens tot mens

Vastgoed kopen om zelf in te wonen of om in te investeren, dat doe je niet elke dag.
Wij behandelen je correct en met respect en begeleiden je transparant doorheen een zorgeloos traject.

Duidelijk. Persoonlijk. Menselijk.

We zijn er voor je

Vlaamsekaai 90, 2000 Antwerpen
+32 (0)3/247.89.06
info@braboimmo.be

  

Altijd mee?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.