Residentie Alfons Jeurissen (Verkocht)

Residentie Alfons Jeurissen

In het centrum van Ekeren, meer bepaald in de Alfons Jeurissenstraat bouwt Brabo een kleinschalig en subtiel project van vier appartementen.

Ekeren is een zeer actieve gemeente met tal van bezienswaardigheden, zowel de cultuurliefhebber als de natuurliefhebber komt hier aan zijn trekken. Zo heeft Ekeren een prachtig natuurreservaat de Oude Landen, waar de Gallowayrunderen vrij rondlopen, kan je fortjes ontdekken of wandelen rond de ‘Ekerse putten’.

Het project zelf heeft zich op het Veltwijckpark met zijn prachtige bloementuin, slotvijver en zijn verscheidenheid aan bomen.

Ekeren is ook zeer sterk in mobiliteit, dit niet alleen met de auto. Ekeren heeft ook een eigen treinstation alsook een fietsostrade.

Onze residentie is vlak in het centrum gelegen, op een paar stappen van het Kristus-Koningsplein en de winkelstraat. Zelfs een tankstation bij het verlaten van de gemeente.

Residentie Alfons Jeurissen omvat vier appartementen, één op elke verdieping. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en tuin of terras. De tuin of terras is zuidwest georiënteerd waardoor het hier heerlijk vertoeven is.
Op het gelijkvloers bevindt zich ook de gemeenschappelijke parkeergarage waar ruimte is voor drie auto’s. Een afzonderlijke en overdekte fietsenstalling bevindt zich net naast de inkom.

Zoals u van Brabo gewoon bent worden onze appartementen gebouw volgens het BEN principe, Bijna Energie Neutaal. Een maximum E-peil E30 wordt gegarandeerd.

Brabo Immo. Van mens tot mens

Vastgoed kopen om zelf in te wonen of om in te investeren, dat doe je niet elke dag.
Wij behandelen je correct en met respect en begeleiden je transparant doorheen een zorgeloos traject.

Duidelijk. Persoonlijk. Menselijk.

We zijn er voor je

Vlaamsekaai 90, 2000 Antwerpen
+32 (0)3/247.89.06
info@braboimmo.be

  

Altijd mee?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.